Meistä

Perustettu maaliskuussa vuonna 2008. Yhtiön johtohenkilöilla on usean vuoden rakennustelineiden asentamisessa ja purkamisessa hankittu työ- ja johtokokemus. Jo ensimmäisen vuoden aikana SCAFOTEAM puolusti paikkaansa tehokkaana ja luotettavana rakennustelineiden alueen asiantuntijana. Nykyaikana me olemme rakennustelineiden alueen johtavia toimijoita Latviassa tarjoten ratkaisuja tärkeimpiin ja monitahoisimpiin projektiin.  

Asiakkamme ja yhtiökumppanimme ovat Latvian merkittäviä rakennuskoneiden ja - laitteiden vuokrausyrityksiä. Erityisen menestyksekäs yhteistyö on kehittänyt seuravien yhtiökumppaneiden kanssa: Ramirent, Storent ja Cramo.

SCAFOTEAM edustaa turvallisuutta ja tehokkuutta. Toiminnassamme me noudatamme Euroopan standardeja ja käytännesääntöjä. Tämä edellyttää  jatkuvia ponnistuksia sellaisissa asioissa  kuten riskinhallinta,  prosessin säätö, koulutus ja kommunikaatio. Turvallisuus yhdistetty korkeaan tuottavuuteen, laatuun ja kustannustehokkaisiin ratkaisuihin on avaintekija omamme ja yhtiökumppanimme menestykseen. 

Asiakkaamme arvostavat standardiamme ja amatti taitoamme,  jotka aina tarjoavat uusia kehitysmahdollisuuksia. SIA SCAFOTEAM on perustanut SCAFOTEAM Finland Oy -tytäryhtiön, joka toimii Suomessa ja erikoistuu sekä rakennustelineiden asentamiseen ja purkumiseen että   sääsuojausjärjestelyyn.

Nykyaikana yhtiö toimii menestyksellisesti useiden suomalaisten rakennusliikkeiden kanssa  toimittaen  rakennustelineiden asentamista ja purkua selaisilla työmailla kuten OL3 (Rauma), STX telakka (Turku), Vantaan Energia tehdas (Vantaa). Myös toimimme AREVAn, Siemensin, STX Finland Oyn, Ramirent PLCin, KSPT Insulation Oyn, MW Power Oyn kanssa.